Tylko 9 zł z Płatnościami powtarzalnymi
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 01.06.2025 20:35 Publikacja: 28.12.2022 12:32
Foto: AdobeStock
Z badań, które przeprowadzone zostały w ramach "Programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności” wynika, że Polki i Polacy w ciągu roku marnują niemal pięć milionów ton żywności.
Jednym z okresów, w którym problem ten jest większy niż zwykle, są święta Bożego Narodzenia. Jak wynika z sondażu Kantar Public dla firmy Too Good to Go, aż 39 proc. mieszkańców naszego kraju przyznaje, iż wyrzuca czasem do śmieci potrawy świąteczne. Najczęstszym powodem, wskazanym przez 52 proc. respondentów, jest jego zepsucie.
Ślub i wesele Ananta Ambaniego, syna jednego z najbogatszych ludzi na świecie i Radhiki Merchant, mają szanse pr...
Międzynarodowe Forum Rolnictwa Regeneratywnego BIO_REACTION 2025 odbędzie się już 12 czerwca br. w Pierzchnie koło Kórnika.
Naukowcy z Norweskiego Uniwersytetu Nauki i Technologii ustalili, że tworzywa sztuczne, z których wykonane są pr...
Najnowsza ocena klimatycznych „parametrów życiowych” Ziemi wykazała, że stan aż 20 z 35 badanych aspektów drasty...
Najbogatsze gospodarki niechętnie finansują walkę ze zmianami klimatu. W tym roku zasiliły Zielony Fundusz Klima...
Phishing, ataki DDoS i złośliwe oprogramowanie to stali bywalcy raportów dotyczących zagrożeń w sieci. Od lat są najczęściej wykorzystywanymi przez cyberprzestępców metodami, ale to nie znaczy, że sposób ich działania się nie zmienia.
Nowe badanie oszacowało skalę szkód wynikających z pogłębiającego się kryzysu klimatycznego w latach 2000-2019....
Gdzie zdobyć wiedzę, która pomoże w zdobyciu patentu motorowodnego?
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas